uwielbiam techno a najbardziej styl dance, elektro ,elektro house , house ,hard bass , no i hunds up :=)
i love techno :P
Mihoor [Usunięty]
Status: Wylogowany
Nr Użytkownika: -1
Wysłany: 2008-11-13, 12:50
Najczęściej sięgam po punk rocka, ale nie jest tak, że niczego innego nie słucham.
Trawię wszystko od ciężkiego brzmienia (Korn, Nightwish, Metallica) przez rocka (Hey, Happysad), niektórych popowych wykonawców (Natasha Bedingfield, Alicia Keys), aż do muzyki elektronicznej (Daft Punk, Prodigy).
Jak widać słucham rozmaitej muzyki, jednak z naciskiem na gatunki wymienione jako pierwsze.
Nr Użytkownika: 3527
Wysłany: 2008-11-23, 21:43
Ja b. lubię słuchać Matalu, Rocka, Hard Rocka oraz Alternatywy. Moje ulubione zespoły to Naghtwish (Ten stary), Yellowcard, DevilDriver, Rammstein oraz mojej Metallici
_________________ Trzy najpopularniejsze słowa na świecie "Made in China"
Bojkotujcie tematy niezgodne z regulaminem - raportujcie je moderatorom.
Upload: 2.81 GB
Wiek: 46 Dołączył : 41 dni temu Posty: 90 Skąd: mam wiedzieć?
Nr Użytkownika: 5977
Wysłany: 2008-12-05, 07:00
Rytmy klubowe ;) tj. electro, house, trance, drum `n` bass, dance, ale najbardziej hardstyle, ale idzie jeszcze dokładniej przydzielić mój typ - nu-hardstyle. ;)
Wiek: 18 Dołączyła : 18 dni temu Posty: 16 Skąd: Pyskowice
Nr Użytkownika: 6491
Wysłany: 2008-12-28, 12:55
Na codzien słucham Rock, Punk Rock, Metal, kawałki Gotyckie, Celtycka muzyka też sie gdzieś znajdzie.
Na imprezach nie pogardze dobrym Techno. Lubię się bawić, a stwierdzam osobiście ze muzyka która słucham na codzien, uniemozliwia mi to, ponieważ trzepanie łbem do góry i na dół nie jest zbytnio fascynującym zjawiskiem, po drugie szyja od tego boli:)
Oczywiście na "wiejskich" imprezach jak np. wesele u ciotki ze wsi, Disco Polo to HIT, no i oczywiscie świetnie się tańczy przy klimatach "Jesteś szalona" :)
_________________ ...Gdy blask ostrza zniknie w mgnieniu oka...