Coperfield, mozesz zając sie pisaniem sensownych postów a nie tylko w offtopie ?
Scofield, Świat jest wolny, Internet też... Nic takiego nie ma w regulaminie że nie wolno pisać w offtopie dużo itd...
Więc, Czy ty tylko chcesz zarobić linki/posty ?
Tylko staty cię interesują ?
_________________ Na dzień 29 Listopada 2008 Zauplinkowałem 1634 GB. Zrobiłem to w 4 lata.
Jesteś osobą która patrzy na mój podpis.
Upload: 15.736 GB
Wiek: 31 Dołączył : 74 dni temu Posty: 649 Skąd: Grecja - Ateny
Status: Wylogowany
Nr Użytkownika: 4649
Wysłany: 2008-12-01, 19:10
borysek01 napisał/a:
Scofield napisał/a:
Coperfield, mozesz zając sie pisaniem sensownych postów a nie tylko w offtopie ?
Scofield, Świat jest wolny, Internet też... Nic takiego nie ma w regulaminie że nie wolno pisać w offtopie dużo itd...
Więc, Czy ty tylko chcesz zarobić linki/posty ?
Tylko staty cię interesują ?
Ale jak praca to praca a nie obijanie się staty to staty ale roboty jest masa więc ty Borysek też się wez do roboty
_________________ Pewne Uploady maziniopl
RedWarez.org
Upload: 2.81 GB
Wiek: 46 Dołączył : 41 dni temu Posty: 90 Skąd: mam wiedzieć?
Nr Użytkownika: 5977
Wysłany: 2008-12-01, 19:36
borysek01, z ciekawości zapytam ile masz lat? Byłeś moderatorem większego forum (większego = przynajmniej codzienny przypływ 300 postów)?
Od tego właśnie moderator ma prawa, aby pomagały mu w obowiązkach. Fakt, internet jest wolny - masz rację i nie można tego zarzucić, że jest inaczej i nie może pisać. Ale moderator swoją rangę zawdzięcza pracy wolontariackiej.
Wiem jak to jest być moderatorem większych portali i to nie łatwa sprawa, sprawdzać każdy temat, każdy post każde zdanie dokładnie, aby było poprawne (nie tyle zgodne z regulaminem, ale sensowne - aby udzielały odpowiedzi na pytanie, itp, itd...).
To tak jak nie wiem, ooo... przykład bardzo dobry. Staram się o rangę uploader. Wiem, że upload musi wynosić jakiś poziom (powiedzmy: 3GB/miesięcznie), oczywiście z odpowiednim hasłem. No i teraz wyobraź sobie uploaduje wszystko ok, systematycznie, a nagle olewam to mam to w dupie i nic nie wrzucam. Jestem na forum, korzystam z praw, piszę w off-topic`u, ale nie dodaje uploadów. Jak myślisz jestem odpowiednią osobą na rangę uploadera? Myślę, że nie.
Nie ma to na celu obrazić Cię - oczywiście, że nie. Chciałem Ci uświadomić ile pracy i serca musi być włożone w pracę (fakt, faktem uplinker ma najłatwiej, ale też swoje musi 'odcierpieć').
Jeżeli określenie "...w dupie..." uważacie za wulgarne, wybaczcie według mnie nie jest.
Upload: 15.736 GB
Wiek: 31 Dołączył : 74 dni temu Posty: 649 Skąd: Grecja - Ateny
Nr Użytkownika: 4649
Wysłany: 2008-12-02, 16:39
Po prostu kolega nie wie na czym polega odpowiedzialność obowiązku który ma się do wykonania przecież ja też jestem z tego rozliczany to jest praca tak samo jak inna, a ja nie mam zamiaru użerać się z fochmenami
_________________ Pewne Uploady maziniopl
RedWarez.org
Wiek: 18 Dołączyła : 18 dni temu Posty: 16 Skąd: Pyskowice
Nr Użytkownika: 6491
Wysłany: 2008-12-28, 12:33
Wracając do tematu...
"Zbuntowany Anioł" <lol2> <turla sie na podłodze ze śmiechu>
a w sumie to nie ogladam seriali, może ew. od czasu do czasu na AXN wieczorkami "Kryminalne zagadki Miami" lub coś podobnego :P
_________________ ...Gdy blask ostrza zniknie w mgnieniu oka...