Podawajcie odnośniki do piosenki na youtube, wrzucie lub innych tego typu serwerach (nie na żadnym rapidshare) i podpisujcie co to za piosenka. Oceniamy w skali 1-10 (można dodać swoje zdanie na temat tej piosenki) i później podajemy następny utwór. W ten sposób można znaleść coś dla siebie.
PISZEMY CO DWA POSTY TO ZNACZY JAK NAPISZEMY POST CZEKAMY AŻ NAPISZĄ INNE OSOBAI WTEDY MY MOŻEMY ZNOWU PISAĆ
PRZYKŁAD:
Jakarta - One desire
Kod:
Aby zobaczyć zawartość umieszczoną w tagu [ CODE ] musisz się : Zalogować lub Zarejestrować ! Redwarez.org Zapraszamy !
To ja zaczynam:
Feel - Jak Anioła Głos
Kod:
Aby zobaczyć zawartość umieszczoną w tagu [ CODE ] musisz się : Zalogować lub Zarejestrować ! Redwarez.org Zapraszamy !
Mihoor [Usunięty]
Status: Wylogowany
Nr Użytkownika: -1
Wysłany: 2008-11-13, 12:58
1. Feel - przepraszam, ale na temat tego zespołu się nie wypowiem. Piosenka: 5/10
2. Vader - nie przepadam za tego typu muzyką. Growling, moim zdaniem, jest zbyt ciężki. 4/10
3. Hunter - bardzo ładna piosenka. Super klimat, świetny tekst. 9/10
Ja, że mam bardzo szerokie zainteresowania muzyczne podam dwie piosenki z różnych gatunków, bo ciężko mi się zdecydować.
Pierwsza to piosenka zespołu Dezerter o tytule "Zabójca czasu".
Kod:
Druga to przedstawiciel muzyki elektronicznej. Ostatnio ją odkopałem i wciągnęła mnie do reszty. Daft Punk - One more time
Kod:
Upload: 2.81 GB
Wiek: 46 Dołączył : 41 dni temu Posty: 90 Skąd: mam wiedzieć?
Status: Wylogowany
Nr Użytkownika: 5977
Wysłany: 2008-11-30, 21:27
9/10 - bo klubowo, a jako DJ to moje ulu... ulu.... NAAAAJLEPSZE :D
Oczywiście mój gust to Hardstyle, ale dobry DJ zagra wszystko dla dobrze bawiących się ludzi.
Headhunterz - hate it or love it (Nu-Hardstyle)
Kod: