Status: Wylogowany
Nr Użytkownika: 3527
Wysłany: 2008-11-25, 18:30
Może by tak zrobić masowe składanie życzeń Czyli np. jak mamy opcję "złóż życzenia" to tyczy się to do jednej osoby A może dać też tak aby można by było złożyć od razu życzenia np. 2-3 --->>> osobom Ułatwiło by to "pracę"
_________________ Trzy najpopularniejsze słowa na świecie "Made in China"
Bojkotujcie tematy niezgodne z regulaminem - raportujcie je moderatorom.
Nr Użytkownika: 3527
Wysłany: 2008-11-25, 22:05
A ja mam taki pomysł aby zrobić osobny Panel dla Moderatorów oraz TEST_MODERATORÓW. I żeby mieściły się tam wszystkie funkcje, które posiadają Moderatorzy oraz TEST_MODERATORÓW
_________________ Trzy najpopularniejsze słowa na świecie "Made in China"
Bojkotujcie tematy niezgodne z regulaminem - raportujcie je moderatorom.
Upload: 15.736 GB
Wiek: 31 Dołączył : 74 dni temu Posty: 649 Skąd: Grecja - Ateny
Nr Użytkownika: 4649
Wysłany: 2008-11-30, 17:35
Tu nie chodzi tylko o estetykę ale porządek najpierw nauczcie się wrzucać zgodnie z regulaminem a póżniej sobie wymyślajcie jakieś dodatki.
Ja jestem za wprowadzeniem spoilera na forum i tam powinny być ładowane screany foty i opisy przy już istniejącym temacie, tak posty byłyby przejrzyste.
Ale to już zależy od adminów co postanowią.
_________________ Pewne Uploady maziniopl
RedWarez.org
Upload: 2.81 GB
Wiek: 46 Dołączył : 41 dni temu Posty: 90 Skąd: mam wiedzieć?
Nr Użytkownika: 5977
Wysłany: 2008-11-30, 17:43
dobre to jest bo często ludzie wchodzą chcąc pobrać coś czego nie szukają (taki kaprys). Jak wiedzą co szukają nie obchodzi ich jaki opis byle by download działał, ale dla tych drugich to bardzo dobra rzecz, bo to jest w 100%, że nie wejdzie w google.pl i nie zacznie szukać opisu do programu tylko go oleje.